Kiállítás

2 órája

Egyedülálló vasútmodelleket tekinthetnek meg a látogatók a balassagyarmati kiállításon

A Balassagyarmati Vasútmodellező Klub immár tizennegyedik alkalommal rendezi meg a nemzetközi kiállítást ezen a hétvégén, a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban. A vasútmodell-kiállításra az egész országból és a Felvidékről is érkeztek kiállítók.

Lászlók Judit

Látogatók a balassagyarmati kiállításon

Forrás: Nool.hu

Fotó: Vendel Lajos

Cserni Mihály, a Balassagyarmati Vasútmodellező Klub vezetője portálunk érdeklődésére a helyszínen elmondta, immár tizennegyedik alkalommal rendezik meg a nemzetközi vasútmodell-kiállítást ezen a hétvégén Balassagyarmaton, a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban. 

Vasútmodell-kiállítás Gyarmaton
Vasútmodell-kiállítás várja a látogatókat vasárnapig
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: Nool.hu

A rendezvényen tizenhat kiállító vesz részt, akik az egész országból, egyebek mellett Budapestről, Érdről, Hatvanból, illetve Szlovákiából, Losoncról és Nagykürtösről érkeztek. Az idei kiállítás pedig a korábbi évekhez hasonlóan most is betölti a művelődési központ mindkét szintjét. 

A vasútmodell-kiállításon terepasztalt is kisorsolnak

– Természetesen vannak visszatérő és új kiállítóink is, akik között ezúttal is akadnak gyerekek. Továbbá a kiállításon ismét várja a gyermekeket a Nagybátonyi Veissman Modellgyártó Kft. bütyköldéje – mondta Cserni Mihály. Hozzátette: – a tombola fődíja idén is egy terepasztal lesz. Folytatva az elmúlt évek hagyományát a terepasztal építésének utolsó munkálatai a kiállításon történnek majd, Szűcs Miklós közreműködésével. A tombola fődíját sok más értékes nyeremény mellett vasárnap sorsoljuk majd ki.

A nemzetközi vasútmodell-kiállítást szombaton és vasárnap is 10 és 18 óra között tekinthetik meg az érdeklődők a művelődési központban.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában