Program

2024.09.10. 13:48

Templombúcsút tartanak Berkenyén

Lászlók Judit

A település önkormányzata a Facebook-oldalán adta hírül, hogy a templombúcsút szeptember 15-én, vasárnap rendezik meg, a templomnál és a kisszínpadnál. Az önkormányzat által közzétett felhívás szerint a templombúcsú ünnepi szentmisével kezdődik 10 órakor. Ennek keretében megtartják a körmenetet, illetve agapéval kedveskednek a résztvevőknek. 
„Szeretnénk kérni a szentmisére érkezőket lehetőségük szerint népviseletbe öltözve jöjjenek. Köszönettel elfogadjuk, ha valaki egy tálca süteménnyel hozzájárul a rendezvényhez.” – olvasható a közleményben. 

Az érdeklődők 15 órakor a megtekinthetik a Dunakanyar Fúvószenekar koncertjét, valamint 16 órától a Kámfor Zenés Bábszínház előadását. Mindezek mellett körhinta, kürtőskalács és búcsús kirakodóvásár is várja az érdeklődőket. Az önkormányzat a felhívásban kitért arra is, hogy rossz idő esetén a rendezvényt a kultúrházban rendezik meg.



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában