Beruházás

2 órája

Nevet kapott a megújult művelődési ház Jobbágyiban

Mint arról Becsó Zsolt országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán beszámolt: a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz támogatásának köszönhetően újult meg a helyi művelődési ház a közelmúltban.

Nagy Orsolya

A beruházással kapcsolatban Schoblocher István polgármester úgy fogalmazott, hogy a pályázat során mintegy hetvenmillió forintos támogatást nyertek. A kapott összegből teljes belső felújítást végeztek a szakemberek. Hozzátette: a munkálatok során kiépült a teljes villamoshálózat, napelemeket kapott az épület, korszerűsítették a fűtést, kicserélték a burkolatokat, de megvalósult a falak festése is. Emellett új köntöst kaptak az öltözők és a színpad is, valamint mozgáskorlátozott illemhelyiségeket alakítottak ki.

A polgármester arra is kitért, hogy a megújult intézményt el is nevezték, így mostantól a Nógrády Andor Művelődési Ház várja a látogatókat a településen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában