Szent Mihály-nap

3 órája

Kézműves vásár kíséri a falubúcsút Nemtiben

A hagyományoknak megfelelően idén is a falu védőszentjének ünnepén, Szent Mihály-napján tartják a falubúcsút Nemtiben. A napot idén először kézműves vásár is színesíti majd.

Gulyás Edina

Az elmúlt évek hagyományait követve idén is megrendezi a Szent Mihály-napi búcsút Nemti önkormányzata szeptember 28-án, szombaton a szabadtéri színpadnál. A programok – amelyet ezúttal színes vásári forgatag is kísér – 13 órakor kezdődnek. Az óvodások műsorát követően a Haraszti ikrek szórakoztatják a közönséget, majd a Flower Girls mazsorett csoport lép színpadra. A Maconka Táncegyüttes előadását 14 óra 30 perctől láthatják az érdeklődők, az Abba Sisters pedig 15 órakor ad műsort.

A gyerekeket élményvár játékok és kézműves foglalkozások is várják, a napot kézműves vásár is színesíti. Mindezeken túl népi iparművészeti alkotásokat, kézműves termékeket, őstermelők áruit és gasztronómiai készítményeket is vásárolhatnak majd az érdeklődők.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában