Telefonmánia

2024.09.09. 13:55

iPhone 16: élő adásban hull le a lepel az új csúcsmobilról

Az Apple már bejelentette következő eseményét, amelyen a legújabb csúcskészülék is bemutatkozik. Az iPhone 16,16 Pro és 16 Pro Max készülékek szeptember 9-én, hétfő este az It's Glowtime című show keretében élőben debütálnak.

Lukács Zsófia

Hónapok óta lázban tartja a fél világot az Apple. Nógrádban is óriási az érdeklődés, hogy mikor kerülhet a boltok polcaira az új iPhone.  Mint azt korábban megírtuk: az iPhone 16 Pro és 16 Pro Max készülékek kapcsán sok újításra, változásra számíthatunk.

Iphone 16
Az iPhone 16 sok újdonságot tartogat
Forrás: Shutterstock/Illusztráció

Pincze Gábor, az egyik nagy nemzetközi távközlési szolgáltató balassagyarmati üzletének vezetője portálunknak elmondta: már a nyáron sokan érdeklődtek az üzletben is az új iPhone rendeléséről. Az Apple az elmúlt évek során következetesen szeptemberben mutatta be az iPhone új modelljeit. 

Az iPhone 15-ös sorozat például 2023 szeptemberében debütált, és ezt a trendet várhatóan az iPhone 16 esetében is követik.

Élőben debütál az iPhone 16

A napokban már szinte biztossá vált a megjelenés, hétfő este online közvetítésen lesz a nagy bejelentés az Apple Parkban található Steve Jobs Theatre-ben „It's Glowtime” címmel. Pincze Gábor portálunknak elárulta, hogy magyar idő szerint 19 órától lesz követhető a következő Apple Keynote. 

– Természetesen ezúttal sincs hivatalos tájékoztatás arról, hogy milyen termékeket mutatnak be, de viszonylag jó eséllyel lehet találgatni az új iPhone 16 szériáival kapcsolatban. Az eseményt az Apple hivatalos weboldalán, Apple TV+-on vagy YouTube-on keresztül is lehet majd követni – ismertette a balassagyarmati szakember.

Mennyibe kerül az új iPhone?

Az árak tekintetében hozzátette, hogy kisebb áremelkedésre számítanak az előző modellekhez képest, az iPhone 16 ára várható ára 799 és 899 dollár között mozog majd, míg az iPhone 16 Plus 899 és 999 dollár között lesz elérhető. A találgatások szerint ezért az árért a Ross Young és más elemzők szerint izgalmas újdonságokra számíthatnak a márka rajongói. Nagyobb képernyőkről, magasabb akkumulátor-élettartam és gyorsabb töltésről, kameragombról és mesterséges intelligencia funkciókról, valamint kamera frissítésekről is szóltak a találgatások.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában