Ismerkedés az iskolával

2 órája

Gólyatábor: szórakoztató programokkal várták a kilencedikeseket a salgótarjáni gimnáziumban

Gólyatábor szerveztek a közelmúltban a leendő kilencedikes diákoknak a Salgótarjáni Bolyai János Gimnáziumban.

Sipos Nina Vivien

„Iskolánkban nagyon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az újonnan érkező „gólyák” beilleszkedése zökkenőmentes legyen. Fontosnak tartjuk azt is, hogy az első évük kapujában megismerjék azt, hogy milyen is bolyaisnak és egy jó, összetartó közösség tagjának lenni, ezért is rendezzük meg minden augusztusban a gólyatábort” – írta a napokban a Salgótarjáni Bolyai János Gimnázium a közösségi oldalán.

Három bejövő osztály diákjai ismerkedtek meg egymással a kétnapos rendezvényen, amelynek keretén belül lehetőség nyílt arra, hogy összekovácsolódjanak a tanulók és baráti kötelékeket alakítsanak ki. A programok során sportolhattak, közösségi játékokban vehettek részt, táncolhattak, énekelhettek, valamint kipróbálhatták az iskola menzáját is. 

Mint arról az oktatási intézmény beszámolt, a diákönkormányzat tagjai mindkét napon sok információval látták el a gólyákat, és mindenben segítségükre voltak, így megismerhettek néhány fontos szabályt, jelentős iskolai helyszínt és szokást. Az eseményen a gimnázium tanárai is kivették részüket a szórakozásból, ugyanis érdekes foglalkozásokat, játékos angol-, matek-, természettudományi és testnevelés órákat tartottak a kilencedikeseknek, hogy minél több hasznos és felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában