Jókedv

2024.09.02. 09:45

Gólyanapot szerveztek a kilencedikeseknek a salgótarjáni gimnáziumban

Vidám gólyanap során ismerkedhettek meg az elsősök a Salgótarjáni Madách Imre Gimnáziummal.

Veres Edina

A napokban játékos feladatok során ismerhették meg iskolájukat és tanulótársaikat a Salgótarjáni Madách Imre Gimnázium „újoncai”. Az oktatási intézmény Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a gólyanap első lépéseként az osztályok az aulában gyülekeztek, ahol az iskola igazgatója, majd a diákönkormányzat vezetése köszöntötte a kilencedikeseket.

Gólyanapot szerveztek a kilencedikeseknek
Gólyanapot szerveztek a kilencedikeseknek
Forrás: Facebook

„A program szervezője Végh-Tajti Krisztina tanárnő volt, akinek irányításával a végzős szeniorok egész nap terelgették a gólyákat. Délelőtt akadályverseny volt. Teremről teremre járva kellett különböző izgalmas feladatokat megoldaniuk a diákoknak. Indulót énekeltek, osztályzászlót készítettek, flashmob koreográfiát tanultak” – sorolták a különböző feladatokat a gimnázium bejegyzésében, amelyből az is kiderült: ezután kis pihenő következett, méghozzá a megérkező pizza képében. Mint írtákí: ebéd után az aulában folytatódott a versengés az osztályok között.

Izgalmasra sikeredett a gólyanap

„Vicces és kreatív feladatokat oldottak meg a gyerekek. WC-papír múmiát készítettek, evőpálcikával juttattak tovább pingponglabdákat, táncoltak, illetve spagettitornyot is építettek. Végül kötélhúzás zárta a napot, majd megszületett a végeredmény” – írták az összefoglalóban, amelyből arra is fény derült, hogy az idei gólyanapi vándorbékát és a tortát a „C”-sek nyerték a Salgótarjáni Madách Imre Gimnáziumban, a 2024/2025-ös tanév küszöbén.

Mint arról portálunk is beszámolt már: egy jótékonysági kezdeményezésnek köszönhetően az intézménybe érkező diákokat a virágtövekkel beültetett előkert és a virágládák látványa fogadja már.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában