Üzletnyitás

2024.09.06. 14:23

Megnyílt az új drogéria Balassagyarmaton (fotók)

Új helyre költözött a dm-drogerie markt üzlete Balassagyarmaton. A korábban a belvárosban működő drogéria a település északi részén fekvő, a Tesco mellett épült új létesítményben működik ezentúl. Az üzlet péntek reggel nyitott meg.

Lászlók Judit

Kanyó Roland marketing- és kommunikációs vezető portálunk érdeklődésére elmondta: az üzlet azért költözött új helyre, mert egyrészt kinőtték a belvárosi üzlethelyiségüket, és a régi épületben már nem tudták elvégezni a szükséges modernizációt, másfelől pedig vizsgálták a gyarmatiak vásárlási szokásait, és az eredmények alapján úgy döntöttek, hogy egy új helyet keresnek a boltjuk számára. A kiválasztásban fontos szempont volt az is, hogy számos külföldi, főként szlovák vásárlójuk van. Végül a város északi részén, a határhoz közel fekvő Tesco mellett alakítottak ki egy sokkal nagyobb és modern üzletet.

Péntek reggel megnyílt az új drogéria a városban
Péntek reggel megnyílt az új drogéria a városban
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: Nool.hu

Az új drogéria megnyitásával új munkahelyeket is teremtettek

– Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az új helyszínen van mellettünk más kereskedelmi egység is. A kicsivel több mint 300 négyzetméteres alapterületű épület akadálymentesített, illetve az üzlet elrendezése is korszerű. Emellett közel 15 ezer terméket értékesítünk, amelyek mindegyike most már Balassagyarmaton is elérhető. Az is nagyon fontos szempont volt továbbá, hogy az új épület gazdasági és energiaellátási szempontokat tekintve is környezetbarát és költséghatékony. Ezen kívül pedig egy közel 20 férőhelyes parkolót is kialakítottak – fogalmazott Kanyó Roland. Hozzátette: az új drogéria megnyitásával új munkahelyeket is teremtettek Balassagyarmaton, hiszen a dolgozók száma négyről nyolc főre nőtt.

Extra programokkal kedveskednek a vásárlóknak

A marketing- és kommunikációs vezető kitért arra is, hogy az üzlet megnyitása alkalmából extra programokkal is készültek. A vásárlókat pénteken beauty time, szerencsekerék, valamint sminktanácsadás is várja. Mindezeken túl Takács Nóra szépségszakértő egy órán keresztül jótékonysági kasszázást végez majd a délután folyamán, amelynek bevételét a balassagyarmati Reménysugár Integrált Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény Alapítvány számára ajánlották fel. Szombaton egészségbusz is érkezik, ahol ingyenes alapvető szűrővizsgálatokat végeznek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában