Bringás reggeli

2024.09.17. 13:23

Bringás reggelivel kedveskedtek a kerékpárosoknak Balassagyarmaton

Idén a Magyar Kerékpárosklub és partnerei ismét közös bringás reggelire hívták az egész országot. Így kedden közel 100 helyszínen várták ajándék reggelivel azokat, akik kerékpárral indultak munkába. A kezdeményezéshez ezúttal is csatlakozott Balassagyarmat. A Bringás reggelin a BikeSafe kerékpár és roller adatbázisába való regisztrációra is volt lehetőség.

Lászlók Judit

Balassagyarmat önkormányzata a Facebook-oldalán tájékoztatott arról, hogy a városban reggel 7 és 9 óra között a Civitas Fortissima téren várták egy reggelire azokat, akik biciklivel mentek suliba vagy éppen dolgozni. Az esemény ezúttal is sok érdeklődőt vonzott.

Balassagyarmat is csatlakozott a bringás reggeli elnevezésű kezdeményezéshez
Balassagyarmat is csatlakozott a bringás reggeli elnevezésű kezdeményezéshez
Forrás: Facebook

A Nógrád vármegyei rendőrség szintén a Facebook-oldalán adta hírül, hogy az eseményen a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai is jelen voltak, akik az érdeklődőknek lehetőséget biztosítottak a BikeSafe kerékpár és roller adatbázisába való regisztrációra.

„Balassagyarmat is csatlakozott az őszi bringás reggeli akcióhoz. A Magyar Kerékpárosklub és partnerei az ország mintegy száz helyszínén kínáltak a bringával munkahelyükre tartóknak reggelit. A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai Balassagyarmaton, a Civitas Fortissima téren 9 óráig várták az érdeklődőket BikeSafe kerékpár-regisztrációval” – olvasható a bejegyzésben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában