Támogatás

2024.09.04. 08:53

Állatvédő egyesület számára gyűjtenek adományokat Karancslapujtőn

A Kilincs Egyesület szervezésében kézműves vásárt és a salgótarjáni állatvédő egyesület számára adománygyűjtést tartanak szeptember 14-én, szombaton, 8 és 14 óra között Karancslapujtőn, a Park Művelődési Háznál.

Sipos Nina Vivien

A helyszínen sokféle termék között válogathatnak majd a látogatók: lesznek különféle hentesáruk, kézműves sajtok, tejtermékek, termelői mézek, házi sütemények, zöldségek, savanyúságok, aszalt gyümölcsök, kisállat kiegészítők, valamint szörpök és lekvárok is. Számos különlegesség kap még helyet a standokon, például amigurumi babák, játékok, varrott díszek, ajándéktárgyak és használt kerékpárok is. Az eseményen helyben készült túrós, kakaós és lekváros palacsinta is várja majd az érdeklődőket.

A Mancs a Szívben Állatvédő Egyesület számára gyűjtik majd az adományokat
A Mancs a Szívben Állatvédő Egyesület számára gyűjtik majd az adományokat
Forrás: Facebook

A kézműves vásár mellett adománygyűjtést is tartanak a salgótarjáni Mancs a Szívben Állatvédő Egyesület számára, ugyanis a szervezet autójának meghibásodása miatt a menhely működése ellehetetlenülni látszik. Mint a felhívásban is írták: a kutyusok élete függ attól, hogy minél hamarabb megjavíttassák az autót, amelyhez 550 ezer forintra van szükség.

„Nagy szükség van rájuk, tapasztalatból is tudjuk, csak itt, Karancslapujtőn is mennyi kutyust dobnak ki az utcára vagy hagyják méltatlan körülmények között magukra. Ezek az emberek önzetlenül segítenek, sokszor a saját szabadidejüket, anyagi forrásaikat felhasználva. Most bajban vannak, mert az az autó amivel ételt szállítanak vagy a kutyusokért mennek a végét járja. Segítsünk nekik adományainkkal, hogy tovább tudjanak dolgozni, minél több állaton tudjanak segíteni!” – olvasható a Kilincs Egyesület közösségi oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában