Menetrendi változás

2024.08.27. 08:40

Figyelem! Szeptembertől változik a buszjáratok menetrendje Nógrádban

A Volánbusz a hivatalos honlapján osztotta meg, hogy változnak a buszjáratok menetrendjei szeptember 1-től kezdődően Nógrád vármegyében.

Sipos Nina Vivien

Számos busz menetrendjében történik változás szeptember 1-től kezdődően Nógrád vármegyében, amelyről a Volánbusz a hivatalos honlapján értesítette az utasokat. A 328-as Vác – Tolmács – Rétság – Dejtár vonalon közlekedő busz megáll a Vác, Rákóczi tér megállóban. A Salgótarján – Gyöngyös – Tiszafüred – Debrecen buszjárat az egyes megállóhelyeket más időpontokban érinti majd. A hetek utolsó tanítási napjain 14 órakor Debrecenből Salgótarjánba közlekedő járat öt perccel később, 14:05-kor indul.

A 3045-as Salgótarján – Vizslás – Kazár –Mizserfa – Mátraszele busz munkanapokon 7:25-kor Mátraszeléről Salgótarjánba Rákóczibánya érintésével közlekedik. A Csécse – Pásztó – Bátonyterenye – Salgótarján vonalon tanítási szünetben, munkanapokon a 6:41-kor Csécséről Pásztóra közlekedő járat 14 perccel korábban, 6:27-kor indul. A Salgótarján – Lucfalva – Kisbárkány – Tar – Pásztó busz Salgótarjánban a Budapesti út, rendelő megálló helyett a Zagyvapálfalva, felüljáró megállóban áll meg.

Továbbá új járat lesz a Balassagyarmat – Érsekvadkert – Rétság vonalon, amely tanítási napokon Érsekvadkertről Rétságra 12:50-kor indul Szátok és Tereske érintésével.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában