Program

2024.08.26. 13:37

Szüreti mulatságot rendeznek szeptember közepén Diósjenőn

Diósjenő önkormányzata a Facebook oldalán adta hírül, hogy szeptember 14-én, szombaton rendezik meg a Szüreti mulatságot a településen.

Lászlók Judit

Mint írták a szüreti felvonuláshoz, aznap 12 órától a tájháznál várják a gyülekezőket. Majd 13 órakor elindul a felvonulás az alábbi útvonalon: tájház strand Petőfi út Szabadság út Szentgyörgyi út Börzsönyi út alsó szakasz sportpálya Szent István Park Vasút utca Tópart út Kukac Büfé Ifjúság út. A bejegyzésben kiemelték, hogy a következő helyszíneken lesznek a táncos megállók: strand, sportpálya, Bolt Pékné Módra parkoló, Kukac Büfé. Aztán a menet 16 órára megérkezik a szabadtéri színpadhoz, ahol minden népviseletbe öltözött vendéget egy tál finom étellel várnak. 

Ezt követően pedig 16 órától szüreti mulatságot rendeznek a Szent István parkban. A jó hangulatról Szénási Attila gondoskodik majd. A rendezvény sztárvendége Magyar Rózsa lesz, akinek mulatós műsorát 17 órától tekintheti meg az érdeklődők. A szabadtéri mulatság 19 óráig tart.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában