Humor

2024.08.16. 18:44

Stand-up comedy: színpadra lép a nógrádi humorista

Gyurcsán Miklós a legismertebb hazai humoristákkal együtt állhat színpadra szeptembertől. Az ipolyvecei fiatal számára óriási elismerés és egyben hatalmas lehetőség is, hogy a Stand Up Comedy Humortársulat tagja lett.

Lukács Zsófia

Gyurcsán Miklós Balassagyarmaton született, Nógrádban él és dolgozik testnevelő tanárként. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem igazgatásszervező szaka után a Bánfalvy Stúdiónál végzett színészként, majd a Hadart Szinkroniskolában szinkronszínész képzést kapott. Heti rendszerességgel focizik, zene nélkül el sem tudná képzelni az életét, de humor nélkül sem. Az önfejlesztést tartja a legfontosabbnak az életben – így mutatja be legújabb humoristáját a Stand Up Comedy Humortársulat.

Stand-up comedy: Gyurcsán Miklós a legismertebb hazai humoristákkal együtt állhat színpadra szeptembertől
Stand-up comedy: Gyurcsán Miklós a legismertebb hazai humoristákkal együtt állhat színpadra szeptembertől
Fotó: Lukács Zsófia / Forrás: Nool.hu

Gyurcsán Miklós nemrégiben első helyen végzett a Humortechnikum tehetségkutató versenyen, ezáltal bekerült a Stand Up Comedy Humortársulat tagjai közé. A hét héten át tartó megmérettetésen hetente közönség előtt lépett fel produkcióival és külön a Humortechnikum alapítója, Orosz György humorista is foglalkozott vele, ellátta őt tanácsokkal, illetve segítette fejlődését. A verseny döntőjébe végül hatan jutottak be, ahol megosztott első helyezést ért el, így esélyt kapott arra, hogy egy jó humorista váljon belőle.

Idén öt fellépést is szervezett a Stand Up Comedy Humortársulat, először szeptember 17-én, kedden Budapesten, a Bulgarden étteremben áll majd színpadra Gyurcsán Miklós is. Olyan neves humoristákkal együtt szórakoztathatja majd a közönséget mint például Rekop György, Lorán Barnabás, Németh Kristóf vagy Badár Sándor.

A poénok mellett komoly tervei is vannak a Stand-up comedy humoristájának

– Orosz György, a társulat alapítója lesz továbbra is mentorom, úgy gondolom, hogy sokat fejlődhetek a segítségével. Érkeztek már megkeresések más fellépésekre is, de egyelőre a társulatra koncentrálok, ez óriási lehetőség, és így még több tapasztalatot szerezhetek. A hosszútávú célom az lenne, hogy majd önálló fellépéseim is legyenek, de ehhez még fejlődnöm kell – fogalmazott Gyurcsán Miklós.

Azt is elárulta, hogy a Bánfalvy Stúdiónál színészként is vannak különböző szerepei, ősszel Szabó Magda: Pilátus című regényét viszik majd színpadra. Emellett a média világa sem áll tőle távol, a TV2 Akadémiára jelentkezett nemrégiben, hogy a műsorvezetést és a szerkesztést is elsajátíthassa.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában