Közszolgálat

2024.08.30. 11:50

Nyugdíjba vonul Salgótarján aljegyzője, 47 év közszolgálat után

A salgótarjáni közgyűlés csütörtöki ülése volt az utolsó, melyen dr. Varga Tamás aljegyzőként vett részt. A szakember szeptember első napjaiban nyugdíjba vonul.

Ugyanakkor, mint a közgyűlés ülésén elhangzott, ha más formában is, de úgy tűnik a folytatásban, nyugdíjba vonulás után, is segíteni fogja majd az önkormányzat működését.

Nyugdíjba vonul dr. Varga Tamás
Dr. Varga Tamás nyugdíjba vonul, de segíti a jövőben is az önkormányzat munkáját a tervek szerint
Fotó: Kéri István / Forrás: Nool.hu

A jogász szakember 1977. szeptember elsején kezdte közigazgatási pályafutását, a salgótarjáni önkormányzatnál 1993 szeptemberében állt munkába, a város aljegyzői feladatait 1999-től kezdődően, 25 éven keresztül látta el. Fekete Zsolt polgármester az ülésen úgy fogalmazott: az aljegyző munkáját más körben és alkalommal is meg fogják köszönni, de több évtizedes tevékenységét a testület és a nyilvánosság előtt is méltatni kívánta.

Nyugdíjba vonul, de nem szakad el munkájától

Varga Tamás azt mondta: 47 éven átívelő közigazgatási pályát zár le, amiből 31 évet a salgótarjáni önkormányzatnál töltött. Hivatásának tekintette szakmáját, azt a mindennapokban is így élte meg. Mint hozzátette: örömmel tölti el, hogy a folytatásban sem szakad el teljesen az önkormányzattól, miután - immáron más formában - a regnáló városvezetés munkáját a folytatásban is segíteni fogja, ahogyan az októbertől hivatalba lépő városvezetés is jelezte már felé, számítanának tudására és tapasztalataira.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában