Augusztus 20.

2024.08.15. 11:11

Nőtincsen rendezvénnyel készülnek az államalapítás ünnepére

– Államalapító Szent István király emlékére rendezvénnyel készülünk minden kedves nőtincsinek és a vendégeknek augusztus 19-én, hétfőn a Szent István-tó partján – adta hírül a Facebook-oldalán Nőtincs önkormányzata.

Lászlók Judit

„A délutáni gyerekprogramok mellett a felnőtteknek az előzőektől nagyobb rodeó bika érkezik, majd a település fiataljai előadások keretében mutatják be tudásukat” – közölte az önkormányzat. Hozzátették: „19 órai kezdéssel közös vacsorára várunk mindenkit: elkészül a harcsapaprikás és a babgulyás, valamint négy hordó sör oltja majd a szomjat. Ha már van sör, akkor sörivő versenyre is lehet jelentkezni a vacsora mellett. A táncoslábúak számára pedig a talpalávalót a Fülöp Trió biztosítja majd.”

Az államalapító Szent István király ünnepe alkalmából megrendezett falunap programjai augusztus 19-én, hétfőn a Szent István-tó partján 15 órától kezdődnek. Hugyecz Ádám, a község polgármestere pedig 18 óra 10 perckor tartja majd meg a köszöntőjét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában