Evangélikus templom

2024.08.24. 19:02

Hálát adott a gyülekezet a nagyszabású fejlesztésekért Salgótarjánban (fotók)

Hálaadó istentiszteletet tartottak a salgótarjáni evangélikus templomban szombat délután. Az alkalom különleges volt: egy nagyszabású felújítási projekt lezárását ünnepelték.

Nool.hu

Az igét dr. Fabiny Tamás püspök hirdette. A Salgótarjáni Evangélikus Gyülekezet az ünnepi alkalmon hálát adott Istennek a gondoskodásáért, valamint azért, hogy a kormány támogatásával teljesen megújulhatott az evangélikus templom. Emellett visszatekintettek az elmúlt évek munkáira is.

Hálát adott
Hálát adott a gyülekezet a nagyszabású fejlesztésekért
Fotó: Hüvösi Csaba

A nemrég befejezett projektekben megvalósíthatták a templom, az imaház, a gyülekezeti ház, a parókia, valamint az orgona felújítását, illetve a templomhoz vezető akadálymentes út kiépítését. A köszöntéseket követően közgyűlést, majd az imaházban szeretetvendégséget is tartott a gyülekezet. Részletes tudósítással később jövünk, de képeinken keresztül már beletekinthettek az ünnepség legszebb pillanataiba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában