Megtiszteltetés

2024.08.04. 13:50

Felvételi lehetőséget kapott két etesi diák az egyik budapesti gimnázium programjába

Az etesi Kilátó Tanoda két, nyolcadik osztályt végzett tanulóját nagy megtiszteltetés ért a közelmúltban. Felvételi lehetőséget kaptak ugyanis egy budapesti gimnáziumban újonnan induló programba, amely a Belügyminisztérium szervezésében valósulhat meg a következő tanévtől kezdve.

Sipos Nina Vivien

Hatalmas esélyt kapott az etesi Kilátó Tanoda két nyolcadik osztályt végzett diákja, ugyanis felvételi lehetőséggel tudnak élni a budapesti Facultas Humán Gimnázium 2024/2025-ben újonnan induló pilot programjába, a kiemelt közszolgálati osztályba a Belügyminisztérium koordinálásával. Mint arról az intézményt működtető Didaktika Egyesület beszámolt közösségi oldalán: a program gimnáziumi osztályként működik és felkészíti a gyerekeket a közszolgálati (rendőrség, katonaság, tűzoltóság) foglalkozásokban való továbbtanulásra.

Felvételi lehetőséget kapott két etesi diák, akik egy budapesti gimnázium újonnan induló programjában vehetnek részt a következő tanévtől.
Felvételi lehetőséget kapott két etesi diák, akik egy budapesti gimnázium újonnan induló programjában vehetnek részt a következő tanévtől
Forrás: Didaktika Egyesület Facebook-oldala

Megtisztelő számukra a felvételi lehetőség

– Ezen a héten a gyerekek és a szülők online meetingen vettek részt. Az alapítványi magángimnázium a gyerekeink számára teljesen ingyenes, a tandíj, a kollégium, az egyenruhák és az étkezés is díjmentes, illetve mindezeken túl még ösztöndíjprogramba is bekerülnek – tájékoztatott bejegyzésében a szervezet. Hozzátették: – Sokféle sportban, szakkörökben és délutáni nyelvoktatásban is részt tudnak venni. Óriási segítség ez a családoknak, illetve teljessé teszi a tanodai pályaorientációs és életpálya-építési munkánkat is. Nagyon köszönjük ezt a megtisztelő lehetőséget!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában