Segítség

2024.07.08. 17:23

Több millió forintos adományt kapott a salgótarjáni Szent Lázár Lovagrend Ausztriából

Harminchárom évvel ezelőtt, 1991 őszén hazánkban elsőként Salgótarjánban alakult meg újra a Szent Lázár Lovagrend. A tagjai azóta éjt nappallá téve, hétvégét nem ismerve segítik a rászorulók, nélkülözők életét elviselhetőbbé tenni.

Gerhát Karina

– A napokban nagy öröm ért bennünket, ugyanis az osztrák Österreische Albert Schweitzer-Gesellschaft jótékonysági szervezet jóvoltából több millió forint értékű ápolási- és gyógyászati segédeszköz adománnyal lepték meg a Szent Lázár Lovagrend salgótarjáni szervezetét – mondta el portáluknak Sipos Ákosné, a Szent Lázár Lovagrend elnöke.

Több millió forint értékű ápolási- és gyógyászati segédeszköz adománnyal lepték meg a Szent Lázár Lovagrend salgótarjáni szervezetét
Több millió forint értékű ápolási- és gyógyászati segédeszköz adománnyal lepték meg a Szent Lázár Lovagrend salgótarjáni szervezetét
Forrás: Beküldött fotó

Hozzátette: ez az adomány sok-sok rászoruló család és szociális intézményben lakó ember mindennapjait teszi könnyebbé. – Hálásak vagyunk C. Jörg Steiner professzornak és feleségének, Steiner Antonia asszonynak a nagylelkű támogatásukért – emelte ki Sipos Ákosné.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában