Szórakozás

2024.07.20. 18:35

Szent Magdolna-napi családi délutánon mulathattak a látogatók Pásztó-Hasznoson

Szent Magdolna napi családi délutánt tartottak szombaton Pásztó-Hasznoson, amelyen a temérdek fantasztikus program mellett még főzőparti és szórakoztató műsor is várta a látogatókat.

Sipos Nina Vivien

Szent Magdolna-napi családi délutánon mulathattak a látogatók Pásztó-Hasznoson

Forrás: Nool.hu

Fotó: Hüvösi Csaba

A Varázsvölgy szervezésében hamisítatlan hasznosi vendégséget tartottak szombaton Szent Magdolna-nap alkalmából Pásztó-Hasznoson. A rendezvény 14 órakor kezdődött a helyi rendezvényparkban, ahol többek között volt vásári kavalkád, piknik, tánc, arcfe Szent Magdolna-napi családi délutánon mulathattak a látogatók Pásztó-Hasznosonstés, illetve csillámtetoválás is. 

 Szent Magdolna-nap
Szent Magdolna-napi hagyományos rendezvényt tartottak Pásztó-Hasznoson szombat délután. Nem maradhatott el a közös főzés sem
Fotó: Hüvösi Csaba / Forrás: Nool.hu

A turisztikai és kulturális központ a gasztronómia kedvelőinek közösségi főzőpartit is hirdetett, amelyen számos különleges finomságot készíthettek el a csapatok. 

Számos előadás tarkította a hasznosi Szent Magdolna-napot

A családi eseményen fellépett a Pásztó Folk Band, a Pásztói Őszirózsás Nyugdíjas Klub, a Vaga Banda gólyalábas, míg a Muzsla Néptáncegyüttes nem csak műsorral lepte meg a látogatókat, hanem táncházat is tartottak. Az esti órákban DJ Fenyvesi B. lépett színpadra, amelyet Erős vs. Spigiboy követett, végül pedig a Party Dance Band zárja a napot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában