Nagy Ipoly-takarítás

2024.07.17. 19:10

Nagy Ipoly-takarítás: péntekig még lehet regisztrálni

A Nagy Ipoly-takarítást idén augusztus 8-a és 11-e között rendezik meg. Az esemény regisztrációját a szervezők meghosszabbítottak július 19-ig, péntekig.

Lászlók Judit

„A "Nagy" Ipoly-takarítás 2024 célja az Ipoly folyó megtisztítása önkéntesek bevonásával az emberi hanyagság miatt felgyülemlett hulladéktól. A kezdeményezés továbbá lehetőséget ad az egyedülálló természeti és épített környezet, az Ipoly és a környező települések különleges világának megismerésére is. Az akcióhoz a szervezők biztosítják a szemétszedéshez szükséges eszközöket, hajókat, továbbá gondoskodnak az önkéntesek napközbeni élelméről, ellátásáról.” – olvasható a regisztrációs linken. 

Frankó Viktória térségi koordinátor portálunknak elmondta, hogy a résztevők eredetileg július 15-ig regisztrálhattak az eseményre, azonban a szervezők úgy döntöttek, hogy július 19-ig, péntekig meghosszabbítják azt. 

– Aki szeretne részt venni a Nagy Ipoly-takarítás idei akciójában, az minél előbb töltse ki a regisztrációs űrlapot. A bátrabbak választhatják a vízi szemétszedést, aki pedig a parton segítene nekünk Balassagyarmat környékén, az a 2024. augusztus 10-ét és Balassagyarmatot válassza – fogalmazott a térségi koordinátor.

Az érdeklődők itt regisztrálhatnak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában