Beruházás

2024.07.22. 08:28

Lezárták Szurdokpüspöki egyik játszóterét, új épül helyette

Üzemen kívül kellett helyezni a Csokonai úton található játszóteret az ott lévő eszközök állapota miatt – adta hírül a helyi önkormányzat Facebook-oldalán.

Nagy Orsolya

Mint fogalmaztak, a területet lezárták szalaggal és figyelmeztető táblával látták el, amelyeket valaki eltávolított az elmúlt időszakban.

A falu vezetősége arra hívta fel a figyelmet, hogy a játszótér balesetveszélyes, éppen ezért azt nem szabad használni. Az önkormányzat már nyújtott be pályázatot a Magyar Falu Programban játszótér fejlesztésére, kialakítására, ami a tervek szerint a Múltunk Háza és a plébánia közötti parkos területen kap majd helyet.

Kifejtették továbbá: a napokban átadják az említett területet a vállalkozó részére. A kivitelezés befejezését követően, várhatóan augusztus elején megnyitja kapuit az új játszótér a gyermekek előtt. Arra kérik azonban a lakosokat, hogy az eddigieknél jobban vigyázzanak a tisztaságra, az új eszközökre, valamint játékokra, és azokat rendeltetésüknek megfelelően használják majd a kisebb és nagyobb gyermekek egyaránt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában