Olvasnivaló

2024.07.12. 11:11

A kutyák jelentik az állatbarát kihívás júliusi témáját a salgótarjáni könyvtárban

Új hónap elejét írunk, így a Balassi Bálint Könyvtár ismét új köteteket ajánl kicsiknek és nagyoknak egyaránt az Állatbarát Olvasó Kihíváshoz kapcsolódóan.

Veres Edina

Néhány nappal ezelőtt átléptük július hónap küszöbét, így a Balassi Bálint Könyvtár immár hetedik alkalommal kínál gyermek és felnőtt olvasói számára állatokkal kapcsolatos könyveket. Mint arról portálunk is beszámolt: az intézmény év elején csatlakozott az Állatvédelmi Oktatásért Alapítvány által életre hívott megmozduláshoz, azaz az Állatbarát Olvasó Kihíváshoz.

A salgótarjáni székhelyű bibliotéka a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy júliust a kutyák hónapjaként tartják számon, ennek köszönhetően a Mikkamakka Gyermekkönyvtár „állatbarát polcán” a legkisebb könyvtárlátogatók már megtalálják az ehhez a témához tartozó válogatásokat. Egy másik bejegyzésben az intézmény munkatársai Maria Goodavage „Gyógyító kutyák” című könyvét ajánlják mindazoknak, akik az év hetedik hónapjában csatlakozni kívánnak az Állatbarát Olvasó Kihívás nevű kezdeményezéshez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában