Beléptetés

2024.07.14. 11:11

Továbbra is ingyen koncertezhetnek a bánkiak

Öt éve döntött úgy a község képviselő-testülete, hogy a településen szervezett programok, rendezvények, koncertek az állandó bejelentett lakóhellyel rendelkező falubeliek számára teljesen ingyenesek Bánkon.

Hegedűs Henrik

A beléptetés gyorsítása és megkönnyítése érdekében az önkormányzat ebben az esztendőben is arra kéri az érintett lakosságot, hogy ha kihasználja ezt az alkalmat, jó előre készítse ki a személyi igazolványát és a lakcímkártyáját, illetve feltétlenül mutassa be a bejáratnál tevékenykedő ellenőrző személyeknek, hogy megkaphassa az ingyenességre jogosító jegyét.

Idén is ingyen koncertezhetnek a helyiek
Idén is ingyen koncertezhetnek a helyiek
Forrás: Archív fotó: Nool.hu

Az utóbbi időben ugyanis több alkalommal előfordult, hogy akadtak olyanok, akik a megfelelő igazolványok hiányában akartak bejutni az eseményre, és emiatt szóváltások alakultak ki a beléptetésnél.

Torma Andrea, Bánk polgármestere a hasonló helyzetek elkerülése érdekében a község Facebook-oldalán tisztelettel kért mindenkit, aki szeretne élni a rendezvények ingyenes látogatásának lehetőségével, fogadja el ezt a rendszert, illetve működjön együtt a polgármesteri hivatal beléptetést végző munkatársaival!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában