Rendezvény

2024.07.17. 17:06

Hamisítatlan hasznosi vendégségbe várják a szórakozni vágyókat

Hasznosi vendégség címmel várják az érdeklődőket a településre Szent Magdolna-napja alkalmából július 20-án, szombaton – adta hírül a Varázsvölgy a Facebook-oldalán, ugyanis idén a szervezet valósítja meg a rendezvényt.

Nagy Orsolya

Mint fogalmaztak, a vendégség 14 órakor kezdődik a helyi rendezvényparkban, ahol lesz egyebek mellett vásári kavalkád, közösségi főzőparti, különféle finomságok, de piknik és tánc is. A rendezvényen fellép majd a Pásztó Folk Band, a Pásztói Őszirózsás Nyugdíjas Klub, a Vaga Banda gólyalábas, míg a Muzsla Néptáncegyüttes nem csak műsorral lepi meg a látogatókat, hiszen táncházat is tartanak. Az esti órákban DJ Fenyvesi B. lép fel, amelyet Erős vs. Spigiboy követ, végül a Party Dance Band zárja a napot.

A Varázsvölgy közösségi főzőpartit is tart majd a rendezvényen, ahová várják a csapatok jelentkezését. Mint fogalmaztak, a főzéshez szükséges eszközöket, asztalokat, székeket, sátrat, esetleg hűtőt mindenkinek saját magának kell biztosítani. Amennyiben áram-, vagy vízvételi lehetőségre lesz szükség a főzéshez, azt díjmentesen lehet igénybe venni a rendezvény helyszínén.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában