Figyelmeztetés

2024.07.24. 08:45

Fontos időpontokra figyelmeztetnek a salgótarjáni technikumban

Fontos időpontokra figyelmezteti a diákjait és leendő tanulóit a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Borbély Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium.

Veres Edina

A salgótarjáni székhelyű oktatási intézmény Facebook-oldalán számolt be a nyári szünetet érintő fontos időpontokról és dátumokról. A bejegyzésből kiderült, hogy a vakáció ideje alatt a középiskolában ügyintézésre hétfőnként augusztus 5-ig, a Csokonai úti székhelyintézményben, míg augusztus 12-től már a Kissomlyó út 2. szám alatti épületben nyílik lehetősége a tanulóknak, mindkét esetben 8 órától 15 óra 30 percig. 

fontos időpont
A Nógrád Vármegyei SZC Borbély Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium fontos időpontokat tett közzé
Forrás: Facebook/ Nógrád Vármegyei SZC Borbély Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Íme a fontos időpontok!

A javítóvizsga felkészítés augusztus 21-én 10 és 14 óra között zajlik majd, míg a próbatétel maga augusztus 22-én és 23-án 8 óra 30 perctől kezdődik. A pótbeiratkozás augusztus 28-án és 29-én 9 és 15 óra között lesz esedékes, míg a felnőtt esti tagozat esetében a beiratkozás augusztus 30-án 9 órától délig tart majd. A posztban a salgótarjáni középiskola arra is felhívta a figyelmet, hogy a javító szakmai vizsgára a diákok augusztus 21-től 8-15 óra között jelentkezhetnek, illetve ugyanezt augusztus 30-án – azaz a jelentkezési határidő utolsó napján – szintén 8-tól de már csak délig tehetik meg. 

A tájékoztatás szerint a felsorolt tevékenységek számára kivétel nélkül a Borbély egykori kollégiumának Kissomlyó úti épülete szolgál majd helyszínül, akárcsak szeptember 2-án a technikumi képzésben résztvevők számára szervezett 2024-25-ös tanévnyitónak és első tanítási napnak, amely 8 órától 11 óra 35 percig tart majd. Az ünnepségre az és az új iskolaév kezdetére a szakképző ágazatos borbélyos tanulókat ugyanabban az időpontban, de a Csokonai úti épületbe várják majd oktatóik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában