Kecsegtető elképzelések

2024.07.07. 17:39

Folytatják az egyetemi képzés fejlesztését Salgótarjánban

Szakmai egyeztetésre invitálta Kreicsi Bálint, Salgótarján októbertől regnáló polgármestere az Óbudai Egyetem központi és helyi képviselőit.

Veres Edina

Ünnepélyes keretek között vehették át pénteken az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar és a Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhely végzős diákjai diplomájukat. Ahogy arról portálunk beszámolt, a közelmúltban a nógrádi vármegyeszékhelyen összesen hét mérnökinformatikus hallgató tett sikeres záróvizsgát. A Zenthe Ferenc Színház Kamaratermében tartott diplomaátadó rendezvényen jelen volt Kreicsi Bálint is. Salgótarján októbertől regnáló polgármestere Facebook-oldalán gratulált a friss diplomásoknak, illetve az egyetem jövőjével kapcsolatban is szót ejtett bejegyzésében.

„Az eseményt követően, volt szerencsénk szakmai egyeztetésre invitálni az Óbudai Egyetem központi és helyi képviselőit. Kecsegtetőek a jövőt érintő elképzelések, folytatódni fog a helyi egyetemi képzés fejlesztése” – olvasható Kreicsi Bálint posztjában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában