Csőtörés

2024.06.28. 12:19

Vízben haladnak a kocsik a salgótarjáni Kővár úton

Csőtörés miatt vízben araszolnak a gépjárművek a salgótarjáni Kővár úton.

Nagy Orsolya

A csőtörés és elhárítása miatt kerestük az illetékeset, amint választ kapunk, anyagunkat frissítjük. Mindenesetre nem árt, ha a gépjárművezetők óvatosan közlekednek a salgótarjáni mentőállomás környékén.

Megkeresésünkre a csőtöréssel kapcsolatban az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. azt a tájékoztatást adta, hogy az eset következtében a Losonci úti medence leürült, ami a vezetékes ivóvíz-szolgáltatásban ideiglenesen kiesést eredményezett. Hozzátették: a műszaki probléma elhárítását a szakemberek haladéktalanul megkezdték, szakaszolást végeztek, amelynek köszönhetően már van nyomás a rendszerben. A szervezet arra is kitért, hogy jelenleg a Kővári úton nagyságrendileg még húsz ingatlan esetében van vízhiány, de szolgáltatás a tervek szerint néhány órán belül helyreáll. A munkálatok befejezéséig az alternatív ivóvíz-szolgáltatás lajtos kocsival biztosított. A vízművek a lakosság türelmét és megértését kérte, valamint az okozott kellemetlenségért elnézést.

 

 

 

 

 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában