Nool.hu podcast

2024.06.29. 11:30

Utazás előtt készüljünk fel minden eshetőségre, ebben szakember is segít (podcast)

Nyár van és ebben az évszakban az ember gyakrabban indul felfedezni a világot, kikapcsolódni, pihenni, tegye ezt akár belföldön, akár országhatárainkon, vagy akár a kontinensen is túl. Utazás előtt készüljünk fel!

Nool.hu

Ilyenkor elsősorban a felhőtlen örömökre koncentrálunk, ám hogy terveinket ne húzza keresztül egy-egy nem várt rosszullét, betegség, ahhoz nekünk is előre kell terveznünk és körültekintőnek kell lenni a kikapcsolódás idején. Erre hívja fel a figyelmet Feketéné dr. Zeke Ildikó megyei tisztifőorvos, a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának vezetője. 

Utazás előtt készüljünk fel minden eshetőségre, tanácsolja Feketéné Zeke Ildikó
Utazás előtt készüljünk fel minden eshetőségre, tanácsolja Feketéné Zeke Ildikó
Fotó: Andó Ákos / Forrás: Nool.hu

Elmondása szerint hazánkban és a környező országokban elegendő egy alap elsősegélycsomag az útra, de azoknak is tudnak segíteni, akik egzotikus, vagy trópusi országba indulnak el, sőt, Feketéné dr. Zeke Ildikó szerint még annak is tudnak segíteni, aki csak pár nappal az indulás előtt fordul hozzájuk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában