Kiemelkedő teljesítmény

2024.06.27. 17:00

Tanévzáró ünnepségen ismerték el a salgótarjáni általános iskola diákjait és pedagógusait

Elismerték a kiemelkedő teljesítményt nyújtó pedagógusokat és diákokat a Salgótarjáni Általános Iskola Petőfi Sándor Tagiskolája ballagási és tanévzáró ünnepségén.

Veres Edina

Ünneplőben sorakoztak fel a napokban a Salgótarjáni Általános Iskola (SÁI) Petőfi Sándor Tagiskolája tornatermében a diákok. Az oktatási intézmény Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a ballagás és a tanévzáró ünnepség során az idei tanévben kiemelkedő teljesítményt elérő tanulókat a Petőfi tagiskola „Iskola Új Utakon” alapítványa Pintér-díjban részesítette. Az esemény során az oklevelet a 2.A osztályos Oláh Tamara Zsuzsannának, a 3.A osztályos Bereczki Milánnak és Danyi László Marcsellónak, illetve a 7.A osztályos Őz Orsolya Teréziának és Bangó Virág Viviennek nyújtották át.

Az ünnepségen emellett – a hagyományokat folytatva – az iskolavezetés a tanévben kiemelkedő munkát végzett pedagógusokat is kitüntette. Idén Somoskőiné Véninger Éva, Nyitrainé Király Ildikó, Slezák Alexandra, Oláhné Franczuz Erika, valamint Radó Judit vehetett át elismerő oklevelet és virágot.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában