Rendezvény

2024.06.18. 14:14

Nyárindító vigadalmat tartottak a pásztói idősek

Egy új programmal kedveskedtek a napokban a pásztói idősek klubja tagjainak. A szépkorúak részére ugyanis viagadalmat tartottak.

Nagy Orsolya

Mint arról az intézmény a Facebook-oldalán beszámolt: a pásztói idősek klubjában a régi hagyományok mellett szeretnének újdonságokkal is készülni a tagok számára, így született meg a főzéssel és a vetélkedővel egybekötött első Nyárindító vigadalom ötlete.

„A rendezvényen a vaddisznó pörkölt elkészítése már reggel elkezdődött, majd az idősek beszállítása után el is indult a vetélkedő, amelynek része volt a csapatok címerének a bemutatása, a kincskeresés, a kvízjáték, de voltak még különböző ügyességi és egyéb mókás feladatokat is”– közölte az intézmény. Hozzátették: a vetélkedő befejezése után az eredményhirdetés következett, és az oklevél mellett a jól megérdemelt jutalom sem maradhatott el.

Az intézmény arra is kitért, hogy a program fergetegesre sikeredett, az idősek pedig fantasztikusan érezték magukat. A jövőben pedig szeretnék, ha a rendezvény hagyománnyá válna, és minden évben megrendeznék azt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában