Biztonság

2024.06.26. 12:17

Iskolaőrök vettek részt a továbbképzésen, értékelték a most zárult tanévet is

A hagyományoknak megfelelően az idei tanév végén is megrendezték az iskolaőröknek szóló munkaértekezletet és szakmai továbbképzést a napokban.

Nagy Orsolya

Iskolaőröknek tartották a továbbképzést

Fotó: Police.hu

Mint arról Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője beszámolt, mint minden tanév végén, így idén is összeültek a vármegyei főkapitányság állományába tartozó iskolaőrök annak érdekében, hogy a tankerületek és az iskolaőri programban részt vevő tanintézmények vezetőivel értékeljék az elmúlt esztendőt. Hozzátette: ezúttal a bűnmegelőzési alosztály a sóshartyáni lőtéren tartotta meg a munkaértekezletet.

Iskolaőrök évértékelője
Iskolaőröknek tartották a továbbképzést, értékelték a tanévet is a tankerületekkel közösen
Fotó: Police.hu

A szóvivő kiemelte, a megjelenteket Tóth Szabolcs, a bűnmegelőzési alosztály vezetője köszöntette, majd a rendezvényt dr. Kalmár Zsolt, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese nyitotta meg. Ezt követően Szabó Péter, az Országos Rendőr-főkapitányság iskolapartnerségi osztály vezetője ismertette az iskolaőrséggel kapcsolatos tapasztalatokat, majd a tankerületek és az iskolaőri programban részt vevő tanintézmények vezetői értékelték és méltatták az iskolaőrök tevékenységét.

A munkaértekezlet zárásaként kötetlen beszélgetés formájában osztották meg egymással tapasztalataikat a megjelentek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában