Nool.hu podcast

2024.06.28. 11:29

Elismeréseket adták át a salgótarjáni Semmelweis-napon (podcast)

Semmelweis-nap alkalmából tartottak csütörtökön ünnepséget a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórházban. A rendezvényen az egészségügyben és az egészségügyért dolgozókat köszöntötték és elismerések is gazdára találtak.

Gulyás Edina

Számos egészségügyi dolgozó munkáját ismerték el

Forrás: Nool

Fotó: Vendel Lajos

Az egészségügyi dolgozók áldozatkész munkáját ismerték el csütörtökön, a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház ebédlőjében tartott Semmelweis-napi ünnepségen. 

A nool.hu podcast sorozatának legújabb részében az Semmelweis-napi rendezvényt követhetik. Elsőként dr. Varga Erzsébet, a kórház orvosigazgatója köszöntötte a megjelenteket, majd Becsó Zsolt és Balla Mihály Nógrád vármegye országgyűlési képviselői méltatták az egészségügyben dolgozókat. Fekete Zsolt, Salgótarján polgármestere is megosztotta ünnepi gondolatait a jelenlévőkkel és Skuczi Nándor a vármegyei közgyűlés elnöke is beszédet mondott. 

A programot zenés műsor színesítette, majd számos díj és kitüntetés gazdára talált és többeket elő is léptettek. A pohárköszöntőt Kreicsi Bálint, Salgótarján újonnan megválasztott polgármestere mondta. Tartsanak ezúttal is velünk!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában