Rendezvény

2024.06.30. 12:30

A Dalai Láma születésnapját ünneplik Taron

A XIV. Dalai Láma 89. születésnapja alkalmából rendeznek ünnepséget a tari Buddha Parkban.

Nagy Orsolya

Mint arról a Buddha Park honlapján beszámolt, a Dalai Láma korunk egyik legnagyobb vezetője és hatalmas erkölcsi tekintéllyel rendelkező alakja, akit világszerte tisztelet övez, mind állami vezetők, vallási vezetők, Nobel-békedíjas társai, tudósok, filozófusok, mind pedig egyszerű jóakaratú emberek részéről világszerte. Hozzátették: az emberek nagy spirituális vezetőként, a béke szószólójaként és az emberi értékek bajnokaként tisztelik és szeretik. Üzenete az együttérzésről számtalan ember szívét érinti meg, akiknek ő a remény és az önbizalom forrása mai zavaros világunkban.

A Dalai Láma születésnapját éppen ezért a Buddha Parkban is megünneplik július 6-án, szombaton 10 órától. A rendezvényen számos programmal várják az érdeklődőket, így például előadásokkal, koncerttel, hangfürdővel, popmeditációval, de lesz közös gyakorlás. Emellett workshopot is tartanak, valamint kézműves foglalkozás és mantraösvény is lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában