Fidesz országjárás

2024.05.28. 21:17

A június 9-i választások tétjére fókuszált a bátonyterenyei fórum

A Fidesz országjárásának következő állomásaként Bátonyterenyére érkezett Győri Enikő európai parlamenti képviselő és Nagy János, a Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár kedd este. A fórum során a felszólalók arra irányították rá a figyelmet, hogy mekkora téttel bírnak a június 9-i választások.

Veres Edina

Szinte telt ház fogadta Győri Enikő európai parlamenti képviselőt és Nagy Jánost, a Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkárt a bátonyterenyei Ady Endre Művelődési Központban, amely intézmény a Fidesz országjárása következő állomásának adott otthont kedd este. A színpadon felállított asztalnál a vendégek mellett Becsó Zsolt, a kelet-nógrádi térség országgyűlési képviselője foglalt még helyet, az eseményt házigazdaként Nagy-Majdon József, a város polgármestere vezette. A fórum témáját természetesen a 12 nap múlva esedékes helyhatósági és európai parlamenti választások tétje jelentette.

A fórum során a felszólalók arra irányították rá a figyelmet, hogy mekkora téttel bírnak a június 9-i választások
A fórum során a felszólalók arra irányították rá a figyelmet, hogy mekkora téttel bírnak a június 9-i választások
Fotó: Hüvösi Csaba / Forrás: Nool.hu

A részletes tudósításunkkal szerdán jelentkezünk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában