Amigos a gyerekekért Alapítvány

2024.05.29. 17:25

Nagylelkű adományban részesült a tarjáni Szent Lázár kórház gyermekgyógyászati osztálya

Kognitív képességet fejlesztő játékokkal és munkafüzetekkel gazdagodott a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház gyermekosztálya a napokban. A nagylelkű adományt az Amigos a gyerekekért Alapítvány ajánlotta fel.

Sipos Nina Vivien

Forgács-Fábián Sára tíz közeli barátjával hozta létre 2014-ben Az Amigos a gyerekekért Alapítványt, amelynek a Tűzoltó utcai Gyermekklinika szavazott legelőször bizalmat. A szervezet önkéntes egyetemistákból áll, akik igyekeznek példát mutatni a csemetéknek, hiszen ők is folyamatosan új ismereteket szereznek a felsőoktatásban tanulmányaik során, ugyanakkor a kisebb korkülönbség miatt barátként tudnak foglalkozni a fiatalabb generációval.

Az osztályon lábadozó gyerekek kapták az adományt
Az osztályon lábadozó gyerekek kapták az adományt
Forrás: Facebook

Adományban részesült a salgótarjáni kórház

Az alapítvány jóvoltából a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház Csecsemő-és Gyermekgyógyászati Osztály a napokban különböző fejlesztő játékokkal és munkafüzetekkel gazdagodott. Az ajándékokat az osztályon lábadozó gyermekek kapták, azokat a részleg dolgozói adtak át nekik kedden. 

A különleges alkalomról a kórház a közösségi oldalán tájékoztatott és osztott meg képet.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában