Beruházás

2024.05.29. 11:11

Hamarosan véget érnek a csatornázási munkálatok Vanyarcon

Még lehet jelezni a lakosoknak az önkormányzat felé, ha az ingatlanukban vagy előtte problémát észleltek a csatornázási munkálatok során.

Nagy Orsolya

Nemsokára befejeződnek a csatornázási munkálatok a településen – közölte Szabó Sándor polgármester az önkormányzat Facebook-oldalán. A településvezető felhívta a lakosok figyelmét, hogy, aki még nem jelentette be az önkormányzat felé, hogy az ingatlanában, vagy előtte a kivitelezési munkálatok során valamilyen kárt, sérülést, vagy hibát okoztak a szakemberek, azt mielőbb tegye meg, hogy a kivitelezőt a javítások elvégzésére tudják kötelezni.

A polgármester arra is kitért, hogy a szennyvízberuházásnak a próbaüzeme május eleje óta zajlik és egészen november 8-ig tart majd. Ez idő alatt nem kell csatornadíjat fizetni a lakosoknak, viszont a hat hónap elteltével már igen, függetlenül attól, hogy ténylegesen mikor kötöttek rá a rendszerre az ingatlanok tulajdonosai. A rákötést pedig jelenteni kell a hivatal felé.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában