Korszerűsítés

2024.04.27. 11:46

Nyertes pályázatnak köszönhetően újulhat meg a Szabadság út Karancskesziben

A TOP Pluszban több millió forintos összeget nyert idén Karancskeszi Község Önkormányzata a belterületi utak fejlesztésére.

Sipos Nina Vivien

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Pluszban  34,8 millió forint támogatási összeget nyert el idén Karancskeszi Község Önkormányzata a belterületi utak fejlesztésére. Hírportálunk az üggyel kapcsolatosan megkereste Királyhegyi Gyula polgármestert, aki elmondta, hogy rendkívül örültek a pályázat kedvező elbírálásának és már bele is kezdtek az útfelújítási tervekbe. 

– Ahogy megkaptuk az értesítést, hogy nyertünk a pályázaton, már meg is kezdtük az előkészítési feladatokat. A 34,8 millió forint támogatási összeget a karancskeszi Szabadság út helyrehozatalára fogjuk felhasználni, ami egy elég rossz állapotú, kátyús, már-már járhatatlan útszakasz a településen - közölte Királyhegyi Gyula településvezető, majd hozzátette: – A lakosság több alkalommal is nyújtott be korábban panaszt az önkormányzathoz az út felújítását illetően, most pedig végre a TOP Plusznak köszönhetően korszerűsíthetjük és kijavíthatjuk a sokszor jelzett problémát. 

További tájékoztatást Nógrád Vármegye Önkormányzata honlapján lehet olvasni a belterületi utak fejlesztésével kapcsolatban 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában