jegyzet

2019.10.19. 09:36

Lottónyertes

Azt hiszem, élete során a legtöbb embernek a fejében megfordul már, milyen lenne az élete lottónyertesként?

Lászlók Judit

Forrás: Shutterstock

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a tömérdek pénz, a luxusautó és -lakás majd kárpótol mindenért. A valóság azonban teljesen más. Több korábbi nyertes is megosztotta már a rossz tapasztalatait a hirtelen jött gazdagságról, és közülük sokan azt kívánják, bárcsak ne nyertek volna semmit sem.

Egy magyar férfi számára azonban a rémálom már a jutalom előtt bekövetkezett. Mint kiderült, a 63 éves férfi pénztárcáját még a nyáron ellopták az Örs vezér téren a buszon. A tárcában benne volt az 50 milliós szelvény... A pórul járt férfinak az a szerencséje, hogy megvan az eredeti szelvényről a lottózóban készült fénymásolata. Ezáltal más nem veheti fel a nyereményét, azonban a nyomozás lezártáig ő sem férhet hozzá a pénzhez. Az idős férfinek pedig szüksége lenne rá, hiszen már nagyon szeretne elköltözni arról a helyről, ahol most lakik.

Ezért fontos lenne számára, hogy minél előbb felvehesse a nyereményt és végre olyan lakásba költözzön, ami közelebb van a munkahelyéhez. A nyertes arról is beszélt a sajtónak, hogy sokan már most kértek tőle pénzt, pedig még ő sem kapott semmit. Ráadásul többen azt állítják, hogy csak kitalálta az egészet.

Az idős úr szavaival élve: „kérdezem én, minek találnék ki ilyet? Attól egy percig sem lesz jobb nekem.” Bizony, valóban így van, hiszen sem több sem kevesebb nem lesz az ember a lottónyereménytől...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában