Bűncselekmény

2 órája

Meglopta a salgótarjáni szórakozóhely egyik alkalmazottját a 40 éves férfi

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya bíróság elé állítási javaslattal fejezett be egy 40 éves férfi ellen lopás miatt indított eljárást. A tettes az egyik szórakozóhelyen követett el bűncselekményt.

Nool.hu

A salgótarjáni férfi szeptember végén, a délutáni órákban egy városi szórakozóhely alkalmazottjának pult mögé tett táskájából kivette a pénztárcáját, amelyben a személyes iratok mellett 50 ezer forintot tartott. A lopással a táska tulajdonosának 65 ezer forintos kárt okozott – mondta el portálunknak Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szórakozóhelyen lopott a férfi
Szórakozóhelyen lopott a férfi
Forrás: Shutterstock/Illusztráció

A rendőrök számára nem volt ismeretlen a szórakozóhely tolvaja

Hozzátette: a Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói a lopás bűntett miatt indított eljárás során begyűjtött információk alapján a hatóság számára már ismert 40 éves férfit október 14-én, hétfőn fogták el a lakásán, és előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták, majd őrizetbe is vették.

– Munkatársaink az eljárás vizsgálati szakaszát befejezték, és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek. A bíróság az elfogástól számított 3 napon belül 10 hónap szabadságvesztésre ítélte az elkövetőt – börtön fokozatban –, és két évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától is – emelte ki Buda Gábor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában