Baleset

2 órája

Quaddal esett el egy szuhai lakos, mentőhelikopter szállította kórházba

Nagy erőkkel vonultak az Országos Mentőszolgálat munkatársai Szuhára szombaton. A baleset helyszínére mentőhelikoptert is riasztottak.

Veres Edina

A szuhai lakosok hangos szirénaszóra lettek figyelmesek szombaton, a délutáni órákban. Egy olvasónk jelezte portálunknak, hogy a településre nagy erőkkel vonultak a rendőrök és a mentők egy baleset miatt. Érdeklődésünkre Udvardi-Lakos Luca, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa megerősítette: az esethez több mentőegységet, köztük mentőhelikoptert is riasztottak. Bajtársai a helyszínről egy 60 év körüli férfit súlyos, életveszélyes állapotban szállítottak légi úton kórházba.

Mentőhelikopter érkezett a quaddal eleső lakosért
Mentőhelikopter érkezett a quaddal eleső lakosért
Forrás: Shutterstock/Illusztráció

Információink szerint a község belterületén egy helyi lakos quad motorral esett el az otthonától nem messze. Úgy tudjuk, a sérült stabilizálása sok időt vett igénybe, a mentőhelikopter a salgótarjáni kórháztól emelkedett vele a magasba.

Portálunk érdeklődésére az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete megerősítette: szombat délután egy quad motoros baleset történt Szuha belterületén. A jármű sofőrje súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az esettel kapcsolatos részletes tájékoztatást a rendőrség későbbre ígérte, amint válaszuk megérkezik, frissítjük cikkünket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában