Bűnügy

3 órája

Kattant a bilincs a 60 éves nógrádi drogdíler kezén

Még 2022-ben indult az a nyomozás, amelynek következtében a salgótarjáni rendőrök a napokban vettek őrizetbe egy elkövetőt. A 60 éves férfi csuklóján kattant a bilincs.

Nool.hu

– A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói és a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Cserhát Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály beosztottjai október 9-én, szerdán a lakóhelyén fogták el azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint huzamosabb ideje rendszeresen árult új pszichoaktív anyagot vevőinek – tájékoztatta portálunkat Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Mint megtudtuk: a férfi kezén kattant a bilincs.

Kattant a bilincs a férfi kezén
Kattant a bilincs a férfi kezén
Forrás: Police.hu

Buda Gábor hozzátette: a 60 éves elkövető 2022 novemberétől lakókörnyezetében árusított különböző típusú és állagú kábítószert, illetve új pszichoaktív anyagot, amelyeket a hosszan tartó adatgyűjtés és a felderítő munka során a nyomozók több fogyasztónál megtaláltak és – szakértői véleményekkel alátámasztva – azonosítottak.

Kattant a bilincs: őrizetbe vették a dílert

– Munkatársaink az elfogott férfit kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntett és csekély mennyiségű kábítószer átadásával elkövetett kábítószer-kereskedelem vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki és vették őrizetbe  – emelte ki Buda Gábor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában