Szökés

2024.09.25. 10:32

Kanapé mögött rejtőzködött a sziráki szökevény

A Pásztói Járási Ügyészség vádat emelt egy 32 éves sziráki férfi ellen, aki megszökött a számára házi őrizetként kijelölt ingatlanból és ismerősénél bújt el.

Nool.hu

A vádirat szerint a férfi ellen lopás bűntette és más bűncselekmények miatt büntetőeljárás folyik, ezért vele szemben a Salgótarjáni Járásbíróság februártól bűnügyi felügyeletet rendelt el, ami szerint otthonát nem hagyhatta volna el –  közleményben tájékoztatta portálunkat a Nógrád Vármegyei Főügyészség.

Kanapé mögé bújt a szökevény
Egy kanapé mögött bukkantak rá a rendőrök a keresett személyre
Forrás: Shutterstock | Illusztráció

Mint írták: a vádlottat a Pásztói Rendőrkapitányság járőrei június 16-án a részére bírósági végzésben kijelölt ingatlannál ellenőrizték, majd az egyenruhások távozása után elhagyta a házat, így a két nappal későbbi ellenőrzés során az ingatlanban élő családtagjai már nem tudták, hol tartózkodik a férfi.

A kanapé mögött bukkantak rá

A rendőrök információgyűjtést követően eljutottak egy másik sziráki házhoz, ahol annak átvizsgálása közben a kanapé mögött elrejtőzve találták meg a szökevényt és őrizetbe vették.

Mint megtudtuk: a személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedés szabályait megszegő férfival szemben fogolyszökés vétsége miatt emelt vádat a járási ügyészség és indítványozta, hogy beismerése esetén a bíróság ítélje őt 30 nap elzárásra. Az ügyben a Pásztói Járásbíróság dönt majd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában