Bűncselekmény

1 órája

Fizetés nélkül távoztak több vendéglátóhelyről is – nem úszták meg büntetlenül

A szécsényi rendőrök őrizetbe vették azt a férfit és a nőt, akik több alkalommal foglaltak le különböző vendégházakban, panzióban szállást, majd az ott eltöltött éjszakák, valamint étel- és italfogyasztás után fizetés nélkül távoztak.

Nagy Orsolya

Tamás-Kovács Andrea, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatta portálunkat, hogy a nyomozás adatai szerint a pár szeptemberben, egy Szécsényhez közeli település vendégházában töltött el több éjszakát, azonban az igénybe vett szolgáltatásokat nem fizették ki.

Kattant a bilincs: több helyről is fizetés nélkül távoztak
Kattant a bilincs: több helyről is fizetés nélkül távoztak
Forrás: Police.hu

Több nógrádi szálláshelyről is fizetés nélkül távoztak

– Megállapították, nem ez volt az első eset, hogy az elkövetők nem rendezték az egy, vagy több napra szóló szállásukhoz tartozó számlájukat. Ez év júniusában ugyanis Balassagyarmat térségében követtek el hasonló bűncselekményt, majd két hónappal később egy Vác környéki vendégházból távoztak fizetés nélkül. A sértetteknek az elkövetők közel félmillió forintos kárt okoztak – közölte Tamás-Kovács Andrea.

A sajtóreferens arra is kitért, hogy a szécsényi és a balassagyarmati rendőrök az 52 éves váci férfit és a 46 esztendős budapesti társát a napokban Balassagyarmaton, egy szálláshelyen fogták el, majd a párost előállították a Szécsényi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók csalás miatt hallgatták ki őket. A rendőrök mindkét elkövetőt őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat. Jelenleg vizsgálják, hogy más szállásadók sérelmére is követtek-e el hasonló bűncselekményt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában