Lopás

1 órája

Alkatrészeket akart kiszerelni a dekorációs kellékből az etesi tolvaj

Mint arról már beszámoltunk: a hidegebb hónap beköszöntével a település központjába is őszi hangulatot varázsoltak a közelmúltban. Sok ember gyönyörködött benne, azonban hétfőn reggelre arra lettek figyelmesek, hogy az egyik dekorációs kelléknek, egy biciklinek lába kélt. A rendőrségnek és a térfigyelő kamerának köszönhetően azonban hamar megtaláltak a tettest.

Gerhát Karina

„Ami másnak fontos, az nekünk is az. Etes lakói megdöbbentek, amikor az elmúlt napokban azzal szembesültek, hogy a község egyik kereszteződése melletti füves területről, az őszi dekorációként elhelyezett és virágokkal díszített kék-szürke színű kerékpárt elvitték. A nem túl nagy anyagi, inkább eszmei értéket képviselő kétkerekű ellopása miatt feljelentést tettek a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon” – olvasható a Nógrád vármegyei rendőrség Facebook-oldalán.

Előkerült a dekorációs kellék
Előkerült a dekorációs kellék
Forrás: Police.hu

Alkatrészeket akart kiszerelni a dekorációs kellékből

Mint írták: a település körzeti megbízottja, Tarjáni Péter ebben az esetben is a tettek mezejére lépett és rövid időn belül sikerült megtalálnia az ellopott járművet, illetve az elkövetőt is, aki saját bevallása szerint azért vitte el a kétkerekű díszítőelemet, hogy abból az alkatrészeket kiszerelve a saját kerékpárját helyrehozza.

„A kerékpár kalandos története itt véget is ért, hiszen ismét Etes egyik őszi díszeként pompázhat és a virágok is visszakerülhettek rá. Az elkövető ellen tulajdon elleni szabálysértés miatt a Salgótarjáni Rendőrkapitányság eljárást indított” – írták a bejegyzésben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában