Ellenőrzés

2024.08.14. 11:56

A forgalom biztonságát veszélyeztető sofőrök ellen is intézkedtek a nógrádi rendőrök

Folyamatosak a rendőri ellenőrzések szűkebb hazánk útjain a balesetek megelőzése érdekében.

Nagy Orsolya

Mint arról Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője portálunknak beszámolt: szűkebb hazánk rendőrei civil gépjárművel járják a közutakat, és a sebességtúllépések mellett intézkednek olyan jogsértéseknél is, amelyek felháborodást váltanak ki a többi járművezetőben.

Forgalom biztonsága
A forgalom biztonságát nem minden sofőrnek sikerül maradéktalanul betartania
Forrás: police.hu

– Nem volt ez másképp a napokban sem, amikor a 21-es számú főúton járőrözve többek között két veszélyes jogsértést rögzítettek. Salgótarján és Somoskőújfalu között egy, a tiltás ellenére a záróvonalat átlépve előzést végrehajtó gépkocsi sofőrjével, míg pár órával később Bátonyterenye és Mátraverebély között egy, a jobbra tartási szabályt figyelmen kívül hagyó autó vezetőjével szemben jártak el munkatársaink a hatályos jogszabályok alapján – közölte Buda Gábor, aki felhívta a figyelmet, hogy a baleset-megelőzési célú forgalomellenőrzés tovább folytatódik Nógrád vármegye közútjain.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában