Tűzeset

2024.07.04. 11:13

Teljes terjedelmében ég egy műhely Őrhalomban

Kigyulladt egy műhely csütörtök délelőtt Őrhalomban. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, jelenleg is oltják a lángokat.

Veres Edina

Tűz ütött ki egy lakóház mellett lévő, textilfeldolgozó műhelyként használt melléképületben Őrhalomban, a Kossuth Lajos úton. Az esettel kapcsolatban Juhász László, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője arról tájékoztatta portálunkat, hogy az ingatlan mintegy ötven négyzetméteren, teljes terjedelmében ég.

– A helyszínre a balassagyarmati és a szécsényi hivatásos tűzoltók mellett az Ipoly-völgyi Különleges Mentők önkéntesei vonultak ki, valamin rajtuk kívül két szabadnapos tűzoltó is részt vesz a lángok megfékezésében. Az egységek jelenleg is összesen négy sugárral oltják a tüzet, amelynek továbbterjedését már megakadályozták – fejette ki Juhász László, aki azt is hozzátette: a helyszínre a mentőszolgálat munkatársait is riasztották.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján elérhető tájékoztatásból továbbá az is kiderült, hogy az ingatlanból egy embert kimenekítettek a balassagyarmati hivatásos tűzoltók.

Frissítés (12:00):

Portálunk érdeklődésére Sebő Katalin, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője kifejtette: a helyszínről egy személyt szállítottak bajtársaik további vizsgálatok és megfigyelés céljából kórházba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában