Sorozatbetörő

2024.07.05. 09:11

Rács mögött a fiatal, aki még a plébánia tetejét is ellopta Kállón

A Pásztói Járási Ügyészség indítványára a bíróság letartóztatott egy 21 éves tolvajt, aki még a helyi plébánia feletti tetőt is ellopta.

Nool.hu

Elfogták a kállói tolvajt

Forrás: Pexels/Illusztráció

Mint arról portálunk is beszámolt: a Pásztói Rendőrkapitányság egy 21 éves férfi ellen sorozatlopás miatt folytat eljárást. A fiatal kora ellenére már rovott múltú gyanúsított 2024 tavaszától több helyről lopott Kállón. Volt, ahonnan értékes szerszámokat vitt el, de lopott ereszcsatornákat, kosarakat és egy hintaágyat is.  

rács mögött
A tolvaj rács mögé került
Forrás: Police.hu

A Nógrád Vármegyei Főügyészség friss közleménye szerint májusban módszeresen elkezdte lebontani a helyi plébánia tetőszerkezetét, majd abból különböző napokon elvitt magával cserepeket és bádoglemezeket, mellyel több mint 140 ezer forint kárt okozott az eklézsiának.

Hozzátették, a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája a bűnismétlés megakadályozása érdekében – az ügyészségi indítvánnyal egyetértve – elrendelte a többszörösen büntetett előéletű férfi letartóztatását, melyet ő és az ügyész is tudomásul vett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában