Bűneset

2024.07.26. 21:03

Holtan találtak egy férfit Balassagyarmaton

Egy férfi holttestét találták meg péntek délután Balassagyarmaton.

Nool.hu

Fehér védőruhába öltözött rendőrökre lettek figyelmesek a járókelők péntek délután Balassagyarmaton, az Ipolyjáró utcában. A kerékpárutat is lezárták az Ipolypart utcánál. A helyiek információi szerint egy fás, bokros területen egy holttestet találtak. Meg nem erősített információink szerint öngyilkosság történhetett.

Holttestet találtak
Holttestet találtak Balassagyarmaton
Forrás: Beküldött

Érdeklődésünkre az Országos Mentőszolgálat arról tájékoztatta portálunkat, hogy egy férfi halálának tényét állapították meg a kiérkező mentők. A körülmények tisztázása a szakértők feladata. A nagy rendőri jelenlét miatt a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságnál is érdeklődtünk, későbbre ígértek tájékoztatást.

Ha úgy érzi, hogy bajban van, kérjen segítséget!

Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok 116-123 (Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes); Caritas Lelkisegély Telefonszolgálat 06-80-505-503 (Este 6-tól reggel 6-ig, vezetékesről hívható, ingyenes); Kék vonal, gyermek- és ifjúsági telefonszolgálat 116-111 (Éjjel-nappal, vezetékesről hívható, ingyenes)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában