Tragédia

2024.06.24. 12:50

Szarvasmarha okozta egy idős férfi halálát Karancsberényben

Meg nem erősített információk szerint tragikus balesetben vesztette életét egy helyi lakos a napokban a településen. A férfit egy szarvasmarha támadta meg.

Nagy Orsolya

Mentőhelikoptert is riasztottak a balesethez

Forrás: MW/Illusztráció

Szarvasmarha öklelt fel meg egy helyi lakost, majd meg is taposta őt a napokban egy karancsberényi tanyán. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, hogy mielőbb ellátást kapjon a sérült férfi.

A történtekkel kapcsolatban Udvardi-Lakos Luca, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa elmondta, hogy egy 70 év körüli férfin próbáltak segíteni a mentők, azonban életét az újraélesztési kísérlet ellenére sem sikerült megmenteni. Portálunk megkereste az esettel kapcsolatban a rendőrséget is. Amint választ kapunk, cikkünket frissítjük.

Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatta portálunkat, hogy a Salgótarjáni Rendőrkapitányság az eset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában