Bűncselekmény

2024.06.28. 13:57

Késsel fenyegetőző férfit fogtak el Salgótarjánban, rettegtek tőle a lakók

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai elfogták azt a férfit, aki a vármegyeszékhelyen, az Acélgyári úton ijesztgette a járókelőket. Az 56 éves ember késsel fenyegetőzött.

Nagy Orsolya

Mint arról Tamás-Kovács Andrea, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense beszámolt, a rendelkezésre álló adatok alapján még június 22-én, az esti órákban Salgótarján belterületén, az Acélgyári úton lévő vasúti sínek mellett, egy férfi késsel fenyegetőzött, megszólított egy járókelőt, majd kiabálva a sértett felé szaladt és követte. A megtámadt félnek végül sikerült elmenekülnie.

Késsel fenyegetőző férfi
Késsel fenyegetőző férfi került rendőrkézre, az Acélgyári út lakói retteghettek tőle
Fotó: Police.hu

– A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság tevékenység-irányítási központjába június végén több hasonló bejelentés is érkezett egy járókelőket zaklató férfiról. A bejelentések alapján a Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei minden esetben megjelentek az érintett útszakaszon, majd többször visszatérően is ellenőrizték. Végül a napokban elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 56 éves férfit, akit a nyomozók zaklatás miatt gyanúsítottként hallgattak ki – közölte portálunkkal a sajtóreferens. Hozzátett: a rendőrök megtaláltak és lefoglaltak a férfitől egy kést, amiről az egyik bejelentés is szólt.

Késsel a kezében ijesztgette a járókelőket, felelnie kell érte

A sajtóreferens felhívta a figyelmet, hogy azok, akiket a férfi hasonló módszerrel zaklatott, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen munkaidőben a rendőrkapitányságon, vagy tegyenek bejelentést a Telefontanú 06-80-810-107 zöldszámán, de a 112-es központi segélyhívó számot is hívhatják.

A késsel fenyegetőző férfitól több helyi lakos is rettegett, amelyről portálunk is beszámolt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában